Handels- og medlemsbetingelser

Generelle oplysninger

Betaling
Du kan betale med VISA, MasterCard og American Express. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
Alle ordre bliver afsendt samme dag ved bestilling inden kl 16:00. Den gennemsnitlige leveringstid er 1-2 hverdage. Vi leverer kun til adresser i Danmark. Hvis du har spørgsmål til levering bedes du sende os en email på kundeservice@outlet-priser.dk

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kundeservice@outlet-priser.dk.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Til dit abonnement på Outlet-Priser.dk er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. Dit abonnement tages i brug, når du gennemfører en ordre til medlemspris på Outlet-Priser.dk. Din fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået, og ikke ved den løbende abonnementsbetaling. Såfremt du ønsker at fortryde dit abonnement, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives os via mail på kundeservice@Outlet-priser.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Medlemskab

Outlet-Priser.dk (IdeaStore ÖU) er en medlemsklub, der sikrer alle medlemmer store rabatter på en bred række af produkter. For at blive medlem hos Outlet-Priser.dk skal du være fyldt 18 år, og du skal bekræfte dette, når du melder dig ind ved dit første køb. Outlet-Priser.dk er kun for privatpersoner. Det koster DKK 179 om måneden at være medlem. De første 14 dage er gratis og herefter koster det 179 kr inkl moms hver måned, indtil du ikke længere vil være medlem.

Du kan opsige dit medlemskab når det passer dig ved at logge ind på Outlet-Priser.dk via ‘Min Konto’ oppe i højre hjørne. Herefter vælger du “Subscriptions” og klikker på knappen: “View” og herefter “Cancel”.

Du kan også sende en e-mail til kundeservice@outlet-priser.dk med dit ønske om opsigelse.

Det er ikke muligt at handle på Outlet-Priser.dk uden et medlemskab.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal sendes med omdeling. Hvis du sender retur til os uden omdeling, så kan vi desværre ikke afhente pakken og vil derefter automatisk sendes retur til dig igen. Du skal derfor sende med omdeling/erhvervspakke.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
  2. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  3. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  4. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
  5. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.
  • du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Videresalg for øje

Ordre vi vurderer er placeret med videresalg for øje annullere vi,, og tillader vi generelt ikke.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til

Inden du sender din ordre retur til os, så bedes du kontakte os på kundeservice@outlet-priser.dk

Du kan ikke få support, og du kan heller ikke afleverer din pakke personligt på overstående adresse,
da det blot er et pakkehotel, der sender og modtager pakker på vegne af IdeaStore ÖU.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos IdeaStore ÖU og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på IdeaStore ÖU er IdeaStore ÖU.

Din e-mail deles med TrustPilot udelukkende med det formål at sende dig en invitation til at anmelde vores virksomhed.

 

Som registreret hos IdeaStore ÖU, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kundeservice@outlet-priser.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@outlet-priser.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt: http://ec.europa.eu/odr

Firmaoplysninger

+372 712 2483
IdeaStore ÖU
Roosikrantsi tn 2-1059
10119 Tallinn
Harjumaa
Estonia

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 31-01-2020