Om os

Vi kan altid kontaktes på kundeservice@outlet-priser.dk.

Outlet-priser er en fordelsklub på internettet, der specialisere sig i at sælge alt fra elektroniske produkter til home og outdoor produkter.. På nuværende tidspunkt tilbyder vi et udvalg af mere end 50.000 produkter indenfor computer-, home-, og outdoor-verdenen, og vi udvider løbende. Vores mål er at have et af de største udvalg i Danmark.

Om konceptet

Outlet-priser.dk formår at holde markedets laveste priser ved blandt andet at købe restlagre op i hele Europa. Det kan for eksempel være hvis en virksomhed går konkurs i Tyskland, så køber vi deres varelager hjem, og kan derved videresælge deres produkter billigt. Dette betyder at vi ofte kan tilbyde meget billigere priser end vores konkurrenter.

Derudover er Outlet-priser et medlemskoncept, hvor du kan købe produkter til medlemspriser. De første 14 dage koster 0 kr, og herefter koster det løbende 179 kr om måneden at være medlem. Medlemskabet kan opsiges lige når du vil. Det kan være at du for eksempel ikke længere har lyst til at være medlem. Så kan du enten opsige det selv via din konto, eller ved at sende os en email.